Despre noi

“Soare la umbra” este o metafora pentru sufletul fiecaruia din noi care are parti luminoase si de umbra. Obiectivul nostru este sa aducem lumina in zonele voastre de umbra, interioare si exterioare.

In ordinea aparitiei pe lume:

Dorothea Dogaru

 

Detalii tehnice: trainer, autoare de literatura motivationala si dezvoltare personala; Cărți publicate:

„Gînduri cap în cap sau Viața mea e o prăjitură din care se-nfruptă ș-alții”, Editura Printech 2016

Detalii non-tehnice: îmi plac poveștile, de aceea le scriu, le citesc, le ascult sau le trăiesc.
Gînduri care mă pun pe gînduri (apropos și de titlul primei mele cărți): „Visurile care îmbătrînesc devin coșmaruri” (Romain Gary, „Ai toată viața înainte”); „Trăiește ca și cum mîine nu ar exista, iubește ca și cum nu ai fi suferit, dansează ca și cum nimeni nu te-ar privi” (Anonim)

 

 

Raluca Zlatanov

 

Detalii tehnice:  absolventă a Universitatii din Oradea, Stiinte Socio Umane, sectia Psihologie; licențiată în Artele Spectacolului, secția Actorie, Universitatea Spiru Haret;  Trainer of trainers; actrita; psihoterapeut, formare în Terapie Ericksoniană și Terapii scurte (ARHTE), Analiză Tranzacțională si Terapie Cognitiv- Comportamentală;

Detalii non-tehnice: imi place sportul, imi plac calatoriile, natura, oamenii, dansul, zapada, animalutele

 

Francesca Dogaru

Detalii tehnice: absolventă a Facultății de Teologie si Asistență Socială, licențiată în Artele Spectacolului, secția Actorie, Universitatea Spiru Haret;  Trainer of trainers

Detalii non-tehnice – ma bucura sa merg cu bicicleta, jocul, lectura, natura, dansul, teatrul, culoarea, muzica…

Citate preferate: “De aceea e frumos pustiul… fiindcă undeva ascunde o fântână”. (Antoine de Saint-Exupery), Nimeni nu ar trebui sa se faca artist numai pentru ca e in stare sa fie, ci numai cand simte ca nu ar putea altfel.” (Irving Stone – Agonie si extaz)

 

Metodele utilizate la cursuri:
Folosim JOCUL. Toate cursurile au la baza exercitii practice care au in spate diverse metode: introspectia, observatia, expresie corporala, terapia cognitiv-comportamentala, metode si tehnici din terapia scurta, exercitii de relaxare, analiza tranzactionala, psihodrama, art-terapia, povestirea,  metafora  terapeutică, desenul liber, braistormingul, jocul de cooperare, jocuri de simulare, jocuri de rol, provocarea, dezbaterea, conversaţia liberă, jocul cu papusi.

 

Conceptul nostru este Dusha kabuka si caută, găseşte culorile, gusturile, mirosurile, texturile adevărate din care suntem făcuţi.
Copii, adolescenţi, adulţi si vârstnici sunt chemaţi să redescopere noul impreuna cu noi sau să se minuneze de vechi, de sufletul uman care este mereu acelaşi, dar mereu în schimbare, să regăsească bucuria libertatii de a fi adevarat.

Scopul nostru este: descoperirea unicităţii, autenticităţii fiecăruia şi punerea lor la lucru.