Galerie foto si pareri

Iulia: Ziua buna. Dupa principiul mai bine mai tarziu decat niciodata, vreau sa-mi spun parerea dupa ce am participat la acest eveniment. Am avut emotii, dar mi-a prins bine. Pt mine vorbitul/cititul in fata unui grup de oameni este greu de realizat asa ca la acest curs am reusit sa depasesc aceasta teama si sper ca dupa participarea la urmatoarele cursuri sa ma v indec de tot. Am constientizat si existenta unor probleme interne la care trebuie sa lucrez pt a evolua. A fost si super distractiv mai ales un anume exercitiu :), participantii stiu despre ce vorbesc :)) si da mi-a fost stimulata creativitatea. Va multumesc si astept cu interes urmatoarele “Lectii”. Cu drag…

Mada: Workshop urile sustinute m-au ajutat in primul rand sa las barierele jos si sa ma descopar. Am putut sa fiu eu in situatii in care nu stiam ce se va intampla, nu aveam un plan si nu eram in control. Acest lucru m-a determinat sa imi doresc sa mai vin si sa ma las descope
rita si de altii. M-au mai ajutat aceste seminarii in sensul in care am cunoscut o multime de oameni ca si mine dornici si insetati sa se cunoasca pe ei si sunt recunoscatoare ca pot apartine unui grup de oameni frumosi si interesati sa scoata la suprafata atat frumosul, potentialul si esenta lor cat si umbrele, sa le accepte si sa le constientizeze. PER TOTAL a fost o experienta foarte frumoasa  pe care abia astept sa o repet. VA PUP

AndraAtelierul la care am participat mi-a aratat inca o data cat de important este sa ne dam voie sa fim si sa ramanem deschisi indiferent de context si sa ne bucuram maxim de joaca si in acelasi timp sa privim dincolo de ea si sa invatam despre noi; e un loc unde am cunoscut oameni super faini cu care am petrecut 2 ore, dar in acelasi timp am ramas prietena si acum. multumesc!

Paula: am intrat fericita si mi-a placut foarte mult tot ceea ce am facut, interesant despre ce am vorbit dar si distractiv. pe scurt, mi-a placut, mi-as fi dorit sa avem mai mult timp pentru a vorbi. starea actuala: fericita-linistita.

Anonim: cind am intrat pe usa eram somnoros si putin confuz. mi-a placut mult acest workshop si m-a ajutat sa inteleg anumite lucruri mai bine, mi-au placut temele de gindire, mai ales activitatea cu evenimentele (nota mea: cea cu ei la diferite virste) pt ca am putut sa ne gindim la orice fara sa spunem cu voce tare; acum stiu ce trebuie sa fac. multumesc!

Irinacind am intrat aici am fost  putin confuza dar si fericita pentru ca stiam ca voi invata lucruri noi care ma vor ajuta atit de mult in prezent cit si in viitor; m-am asteptat la citeva dintre ideile puse in aplicare si pot spune ca sint geniale;  am reusit sa trec peste trac si in doar citeva clipe m-am simtit in largul meu; de la aceasta ora am invatat ca trebuie sa fiu eu insami si sa nu mai ascult ce spun cei din jur; ora in care s-au desfasurat aceste actvitati a fost super. . sper sa mai putem avea ocazia sa participam la o astfel de activitate.

Mirunami s-a parut o activitate frumoasa si foarte interesanta. chiar mi-as dori sa mai particip. as fi vrut sa vorbim mai mult, in special eu, dar sunt o fire foarte timida; mi-a placut ca am putut sa fiu eu insumi, sa ma distrez si sa cunosc persoane noi. nu cred ca este la intimplare ca am venit aici si sper sa mai ajung la astfel de intilniri.

Octavianmi-a placut faptul ca am putut sa aflu parerile celorlalti. faptul ca am aflat ca sint “autentic” si ca aceasta lume ar fi incompleta fara fiecare dintre noi.

 Laviniami-a placut pentru ca am avut ocazia sa vorbesc liber si sa spun lucruri pe care nu le spun zi de zi, am fost incurajata indirect sa imi urmez visul, drumul si sa fiu EU! sper sa mai am ocazia sa fac acest gen de exercitiu!!! VA MULTUMESC PENTRU O DIMINEATA FRUMOASA